SANCAKTEPE AZİZ BAYRAKTAR İMAM HATİP ORTAOKULU


Vizyon: Öğrenmeyi ve çalışmayı ilke edinen, ilmi görüş ve anlayış kazanmış, şekilcilik ve ezbercilikten uzak, düşünen, sorgulayan, çözüm üreten ve inancını aklıyla bütünleştiren bireyler yetiştirmek. Vizyon; ideallerimizdir, hayallerimizdir, ne almak istediğimizdir. Vizyon; yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Peygamberimizin” İki günü birbirine eşit olan ziyandadır.” hadisi doğrultusunda her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa sahip çıkan; öğretmeye istekli, öğrenmeyi öğrenen, mesleğini seven kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren; sorunlar karşısında dimdik ayakta durarak çözüm üretebilen; ailesine, ülkesine ve topluma faydalı nesiller yetiştiren; sorumluluklarının bilincinde dini, milli ve ahlaki değerlere sahip kendisine ve başkalarına saygılı, hoşgörü sahibi başarılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz ilçe genelinde başarısını her yıl arttırmaktadır.

Saatler: 09.00-15.20
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: Arapça - İngilizce
Servis Bilgisi: Servis Firması
Sportif Etkinlikler: 2016 -2017 Eğitim Öğretim yılında ilçemizde yapılan okullar arası voleybol turnuvasında birinci olduk.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (216) 561 10 29

Belgegeçer - (216) 561 1030

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://azizbayraktariho.meb.k12.tr

Adres - Osman Gazi Mah. Genç Osman Cad. Erguvan Sk. No9 Samandıra/Sancaktepe

Öğretmen :60
Öğrenci :866
Derslik :33
Kütüphane Kitap Sayısı :2792
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - Osman Gazi Mah. Genç Osman Cad. Erguvan Sk. No9 C blok Samandıra/Sancaktepe

Adres - Osman Gazi Mah. Genç Osman Cad. Erguvan Sk. No9 Samandıra/Sancaktepe

Ulaşım 320A Üsküdar - Paşaköy Hattı, 131V Veysel Karani - Kartal Hattı, 131A Ümraniye - Samandıra Hattı, 18Y Üsküdar - Yenidoğan Hattı

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km