Okul Tarihçesi

16.05.2017 3013

   Okulumuzun bulunduğu bina Hacı Aziz BAYRAKTAR'a ait olup Kur'an kursu şeklinde faaliyete başlayacakken daha sonra Aziz Bayraktar İmam Hatip Lisesi olarak faaliyete geçmiştir.2015-2016 eğitim-öğretim yılında Aziz Bayraktar İmam Hatip Ortaokulu olarak faaliyetlerine başlayan okulumuz, her geçen gün gelişen ve güçlenen yapısı ile bölgede başarıda akla ilk gelen okullardan biridir.

 

   Okulumuzun öğrenci sayısı 940'tır.Sınıf mevcutları  otuzar kişi  olup, sınıflarda akıllı tahtalar ile son nesil teknoloji kullanılarak ders işlenmektedir. Genç ve dinamik öğretmen kadrosu ile  misyon ve vizyon sahibi nesiller yetiştirme amacı ile buradayız.

 

   Okulumuzda 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı itibari ile Kur'an odamız, etüt salonumuz, oyun odamız, Kudüs kütüphanemiz, Bilişim ve Teknoloji sınıfımız yemekhanemiz, müzik odamız, dil sınıfımız, laboratuvarımız ve açık hava tenis kortu, sera ve kümesten oluşan tasarım beceri ataölyemiz mevcuttur. Çok yönlü birey yetiştirmeyi kendimize ilke edindiğimiz bu eğitim-öğretim yuvasında çocuklarımıza güzel bir gelecek hazırlamak için her geçen gün gelişen, değişen ve dönüşen bir eğitim vizyonu ile yolumuza devam etmekteyiz.